Fottur Madeira

Avgang 24-31. oktober 2017

MADEIRA er enhver turgåers mekka! Bli med på en vandring i variert natur; langs Madeiras kjente levadaer (vanningskanaler), til topps på Pico Ruivo, Madeiras høyeste fjelltopp (1862 m), i vakre og bratte fjell som gir fabelaktig utsikt, her er vi over skyene! Dette er turen for deg som ønsker turer i et kupert og spennende terreng. Vi overnatter på gode hotell med bademuligheter. Turen avsluttes med et opphold i hovedstaden Funchal. Madeira er en liten øy – bare 57 km lang og 22 km bred, beliggende i Atlanterhavet vest for Marokko. Klimaet er stabilt og godt hele året og øya er kjent for sin frodige blomstring året rundt. Madeira kalles ikke uten grunn “the floating island”, da det er som å bevege seg rundt i en hage!

Jeg er veldig godt fornøyd med Madeira-turen. Dagsetappene var spennende og varierte og ikke for tunge. Guiden var ypperlig og bidro med mye interessant informasjon om Madeira og naturen der. Hennes humør og energi smittet over på oss alle. Samtidig så hun hver enkelt av oss, og vi følte oss vel tatt vare på. Overnattingen var også topp. Det var interessant å bo på tre så forskjellige steder. Alt i alt en flott tur! Eva, Bergen.

Vi hadde en flott uke på Madeira. For det første så var guiden fantastisk. Hun har en evne til å se den enkelte av turdeltakerne og passe på at alle har det greit. Hun var inspirerende å være sammen med, hennes glede over naturen, turgåing og hennes gode humør var smittende. Vi var også veldig godt fornøyd med sjåføren på turen. Jeg likte slik turen var lagt opp med å starte med overnattinger på mindre hotell med fellesmiddager slik at vi ble kjent med hverandre i gruppa. Det var en veldig kjekk gruppe å være sammen med. Men det var og deilig å få de siste nettene på et fint hotell i Funchal! Liv, høsten 2015

Madeira november 2015 II Madeira november 2015 IFunchal 2015

Dagsprogram fottur Madeira 

Pris fottur Madeira 

Kontakt oss for detaljert program for reisen /påmelding

 

Ingen kommentarer.

Leave a Reply