Fottur Kirgisistan

IMG_3265DSC06401-001

Dato for reisen: 9-23. juli 2017 (søndag-søndag) Påmeldingsfrist senest 25. februar.

Opplev Kirgisistan, det lille fjellandet mellom Tajikistan, Kazhakstan, Uzbekistan og Kina!  Siden landet åpnet sine grenser for turister, blir de besøkende møtt av en varme og gjestfrihet fra lokalbefolkningen som gjør inntrykk. Fotturen går i det imponerende fjellmassivet Tien-Shan som har flere topper på over 7000 meter. Høyeste punkt på denne turen er 3900 moh. Den store innsjøen i landets nordøstlige hjørne heter Issyk-Kul. Fotturen går i området rett syd for denne innsjøen, som regnes som verdens nest største høyfjellssjø. Selv om det er fotturer i storslått høyfjellsterreng som utgjør høydepunktet på turen, blir det også muligheter for kulturopplevelser.  Dette er en unik mulighet til å oppleve Kirgisistans natur og kultur!

IMG_3295

Vi har hatt en helt fantastisk tur! Den svarte til forventningene og vel så det! Guidene våre var veldig dyktige og kunnskapsrike. Veldig god mat, og “trygg” mat. Og veldig MYE mat – spesielt på hjemmebesøkene! Grete og Frode, Kirgisistan 2015. 

Det var ein kjempetur! Logistikken fungerte godt. Dei lokale guidane var flinke og kunnskapsrike. Eg fekk dei fire tinga eg gjerne vil oppleve på ein slik tur, nemleg: tur, natur, kultur og sosialt fellesskap.  Eg er veldig glad for at Den Gode Reisen har adoptert DNT sitt utanlandsprogram. Olav, Kirgisistan 2015. 

Landet er en drøm for fjellvandring og opplevdes som ganske så eksotisk. Over alt mener jeg vi ble godt mottatt. Guidene var glimrende og får absolutt toppkarakter. Per J, Kirgisistan 2015. 

Les Aftenpostens artikkel om Aktive Ferier 8. april 2015 her. DEN GODE REISEN er presentert med Kirgisistan.

Dagsprogram

Pris og hva den inkluderer

Kontakt oss for detaljert program /påmelding

Ingen kommentarer.

Leave a Reply