Fottur Irland

 Fottur Irland Fottur Korsika - fra fjell til havFottur Irland - Kerry Way Pust i bakken i en grønn skog

Irland er magisk! Ingen andre steder er du nærmere å oppleve fire årstider i løpet av én dag, som akkurat her! Kombinasjonen av et pulserende byliv og landets fascinerende og mangfoldige historie, gir Irland en unik kultur som går hånd i hånd med den fortryllende, uforlignelige og barske naturen. Uken er variert og spekket med opplevelser i det vi også skal ut i Atlanterhavet til Skelligs Island!

Uken byr på noen av Irlands mest utfordrende fotturer på den vakre sørvestkysten av Irland og inkluderer blant annet Irlands høyeste fjell, Carrauntoohill, 1040 moh, men også den kjente Kerry Way samt nydelig kystlandskap. Irsk gjestfrihet, kultur og rike musikk-tradisjoner, pub-besøk blir ukens tilleggsopplevelser. Vi avslutter i hovedstaden Dublin, en by som syder av liv og hvor du får mulighet til å ta for deg av Dublins mange tilbud. Dublin holder stand som en av Europas mest jordnære og vennlige byer.

Irlandsturen var strålende på alle måter, opplegget, turene, turledelse, turfolket – vi er så fornøyde! E. og H., Hedmark

Dato for reisen: 11-18. juni 2017 (søndag-søndag) 

Dagsprogram fottur Irland

Pris og hva den inkluderer 

Kontakt oss for detaljert program /påmelding

Ingen kommentarer.

Leave a Reply