Temareiser

INDIA – landet som angriper alle dine sanser! Alt fra vakker arkitektur til vibrerende farger og eksotiske krydder som pirrer smaker du ikke ante eksisterte. Nord-India byr på uforglemmelige opplevelser, smakfulle måltider, demo der indiske kokker forteller deg sine hemmelige tips, eksotiske besøksmål som Taj Mahal, Rajasthan, Det gylne triangel, den hellige byen Varanasi, elefantridning og mye mer…

Morgenstemning ved GangesPå elefantryggenJodhpur - den blå byen    Turid7

Sør India er te, krydderplantasjer, backwaters og ayurveda! Reisen starter i Kerala, også kalt Guds eget land – der pepper’n gror! Kanskje det grønneste stedet du noen gang vil oppleve? Kokosnøttpalmene, de flislagte røde husene, de utallige innsjøene, vannkanalene som slynger seg i naturen, de vakre strendene – alt dette bidrar til uutslettelige inntrykk og varige minner hos enhver som besøker. Opplev te- og krydderplantasjer, Madurais enorme tempelkompleks, seil på de vakre backwaters hvor natten tilbringes om bord i husbåt og du nyter middagen på dekk under stjernene! Tilbring et par netter på en uforglemmelig resort ved det Indiske Hav hvor du kan prøve ut ayurdvedisk massasje. Alt dette ispedd spennende sør-indiske mat-tradisjoner som vi kommer tett på gjennom en kokedemonstrasjon. Reisen avsluttes i den pulserende storbyen Mumbai!

Ved foten av Himalaya, nesten oppe ved grensen til Tibet, ligger Darjeeling og Sikkim, førstnevnte kjent for sin te av ypperste kvalitet! Vær med på en liten strekning av Darjeeling Himalaya jernbanen – det kjente miniatyrtoget som er på Unescos verdensarvliste, opplev den imponerende soloppgangen over Himalaya-kjeden fra Tiger Hill, besøk en teplantasje bli med på tesmaking. Sikkim med sine templer og fjell-landsbyen Kalimpong, et «must» å besøke med Himalayakjeden som formidabelt bakteppe, her kan du smake det lokale ølet. Opplev Mor Teresas hjem i Kolkata, tigersafari i Ranthambore National Park eller prøv å få et glimt av bengaltigeren i Sunderbans! Reisen byr på kokedemo i et privat hjem i Sikkim med ”vann-i-munnen-retter” fra det nord-øst indiske kjøkken.

Siden 2007 har vi hatt India som reisemål, hit skreddersyr vi reiser i nært samarbeid med deg og dine reisevenner. God lokalkunnskap er en selvfølge i alle våre programmer slik at vår erfaring møter dine forventninger. Kontakt oss, og la oss legge opp din drømmereise!

DSC02577